Hitsi kun kuulostaa blogipikkareissa olleen muikea meno! Hitusen harmittaa, etten päässyt paikalle, vaikka olihan sukulaisissakin kivaa viikonloppuna. Terveisiä vaan Pohjois-Karjalan tytöille Joensuusta ja Jokelasta! Perjantaina oli vinkeä pikkujoulumeininki sielläkin.

Onneksi Helen organisoi saman tien varjopikkujoulut meille, jotka emme ehtineet varsinaisiin kemuihin. Kauhean kiva päästä tapaamaan edes muutamia blogaajia nenäkkäin. Ketä muita on tulossa kuin Helen, Mari, PA, Oopa?

Jo kesällä luin blogiBiqniqistä, mutta en päässyt työjuttuhommeleiden takia paikalle nuuskimaan. Tosin en ole varma, olisinko muutenkaan tohtinut mennä. Syssymmällä järjestettiin jälleen blogikemut, joihin taisin jo etukäteen uhota meneväni, mutta plöääh, kompastuin jälleen viime metreillä enkä ennättänyt mukana.

Ah mutta nyt torstaina Annankadun William K:hon! Sain kuin varkain aloitettua blogini, vain vuoden miettimisen jälkeen, joten nyt voin pokalla saapastella bileisiin.

Ainiin tästä jutusta puuttuu vielä tunnustus. Niin, olen mielestäni hirvittävän utelias tyyppi. Ihmettelen melkein, etten oikeasti ole ryysännyt vielä minnekään bileisiin vuoden aikana, kun muuten olen kaahaillut pitkin Blogistaniaa (vaikkakin olen kommentoinut laiskasti). Semmoinen olo on blogibilekutsuista välittynyt, että sopii mennä mukaan vaan. Ja kaikki tyypit vaikuttaa kovin kiintoisilta ja mukavilta ja fiksuilta.

Taidan olla kuitenkin sen vartaa ujo, etten ole blogitta kehdannut tuupata mukaan. Nyt sitten kehtoo, vaikka tämä blogibeibe on vielä kovin nuori eikä näköjään tunnusta mitään kovin säännöllisesti. No well, eipä onneksi ole mitään sääntöjäkään tässä bloginpidossa saati bileissä. Höpökeisarinna tykkää!